2021-12-21 11:56:58• hírek • Szatmár.ro

Zöld vonal: december 24. és január 1. kivételével minden hétköznap hívható

A Máltai Szeretetszolgálat néhány hónapja indította el zöld vonalát, vagyis a “Helpline: több, mint hívás” nevű projektet.

Korábban, a szükségállapot idején más civil szervezetekkel és az önkormányzattal közösen, októberben pedig egyedülálló és állandó tevékenységként szerepel a jótékonysági szervezet szolgáltatásai között.

Hegedüs Boglárka, a projekt vezetője elmondta, hogy a hónapok elteltével egyre többen és többen kérték a szervezet támogatását: van akinek csak a bevásárlásban van szüksége segítségre, de olyan idős személy is van, akihez akár heti két alkalommal is rendszeresen ellátogatnak az önkéntesek.

Éppen ezért döntöttek a szervezet képviselői úgy, hogy csak a két hivatalos szabadnap (december 24 és január 1) nem fogadják az idősek hívását. “Arra szeretnénk figyelmeztetni mindenkit, hogy amennyiben lehetséges időben hívják a zöld vonalunkat. Például, hogyha nagy bevásárlást szeretne az idős hölgy tartani csütörtökön (a mi segítségünkkel), akkor már hétfőn értesítsen erről minket, hogy gördülékenyen szervezhessük meg a munkát.” – zárta le Boglárka.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: